• חדש
Jetec 50 kom. Stezaljke za Orhideje Plastične Vrtne Stezaljke Za Biljke s 30 kom. Zelenih Bambusa Toljagama Za Biljke, 30 kom. Metalnih Twist-Kravate za Podršku Stabljike Vinove Loze Stabljike Rastu uspravno (38 cm)

Jetec 50 kom. Stezaljke za Orhideje Plastične Vrtne Stezaljke Za Biljke s 30 kom. Zelenih Bambusa Toljagama Za Biljke, 30 kom. Metalnih

דירוגי הקונים:
ILS 22.48

כמות
בחנות.

Sadržaj paketa : vi ćete dobiti 50 komada stezaljke za orhideje, 30 komada zelenih bambusa okola i 30 komada metalnih twist-tie u paketu, dovoljan broj dovoljno za svoje dnevne potrebe u sadnju vrta.Praktična funkcija : ove stezaljke za vrtne biljke i kolja se primjenjuju za podršku orhideje, vinove loze, povrća, cvijeća i ostalog bilja, bez štete biljka i ne spriječava rast biljaka, sa fleksibilnim i praktičnim dizajnom, tako da se ova stezaljka za biljke može pružiti podršku vašem biljka i korijen.Izdržljiv materijal : ove stezaljke za vrtne biljke su izrađeni od plastike, a kolja za biljke izrađena od bambusa, koji je toliko izdržljiv i pouzdan, što je siguran i prijateljski za vaše biljke, tako da možete ga koristiti za dugo vremena.Praktičan računati : ovaj bambus biljni računati često se primjenjuje u cvjećarnici za zamjenu slabe stabljike ili za vezivanje nekoliko stabljika zajedno, također se koristi kao biljna kola, koji pruža podršku za uzgoj biljke ili životinje, što ga čini pravim i lijepa.Zeleno : ove stezaljke za biljke i kolja su dizajnirani s zelenom bojom, ali boja ne blijedi i ne će ostaviti svoje ruke zelenim nakon rada sa njima i može uklopiti sa vašim vrtom ili okolnim gotovo nevidljiv, zašiljeni kraj omogućuje кольям lako вставляться u glini ili pjenu.

אודות המוצר

מבצעים דומים

מידע על חדשות

ההנחות וההצעות הטובות ביותר עבור המבקרים שלנו. אתם מוזמנים לקבל את כל ההצעות החדשות לפני כולם.