• חדש
Vobou Math Geometry Kit Postavlja 10 kom studentski materijal s небьющимся Pretincem za pohranu,uključuje Ravnalo,Kutomjer,kompas,Gumicu,Šiljilo,olovni punjenje,Olovke,za nacrta i crteža(pink)

Vobou Math Geometry Kit Postavlja 10 kom studentski materijal s небьющимся Pretincem za pohranu,uključuje Ravnalo,Kutomjer,kompas,Gumicu,Šiljilo,olovni

דירוגי הקונים:
ILS 19.48

כמות
בחנות.

Set geometrija 10 komada uključuje : 2 metalne kompasa za proučavanje, 2 Trokuta (45° & 30°/60°), 6" Ravnalo, Kutomjer 4", Olovka za kompasa, Šiljilo, Gumica, Punjenje грифеля za olovke.Praktičan set geometrija kompasa : Snažan, metalni, kompasi ne savijati i ne savijati tijekom korištenja, Ergonomski krunica kompas, pogodan u čekanju, a da je univerzalni držač kompasa radi s bilo kojim olovkom ili olovkom standardne veličine, ravnala, trokuti i kutomjer imaju ocjenjivanja za jednostavnu identifikaciju.S čvrstim pretincem za pohranu, lako nositi sa sobom i pohraniti.Ovaj skup alata idealan za studente, nastavnike, matematičari, arhitekti, inženjeri, umjetnici, dizajneri bilo kojoj razini.Dobar set geometrija za nastavnike i studente.Može se koristiti u školi,uredu,kod kuće ili na poslu.Dobar izbor za nastavnike i studente : Ovo je i savršeni poklon za svoju djecu i prijatelje,koji lako ponijeti sa sobom u klasi i pohraniti u razredu i kod kuće.Jednostavno odaberite ga kao poklon za školski sezone ili božićni poklon. 100% Удовлетворенное službu : Kupi sada безрисковое, ograničena PONUDA za PRODAJU, vi ste dobili naše jamstvo povrata novca 365 dana!.Geometrijski set Vobou je dizajniran s iskusnim stručnjacima iz matematike sa svim potrebnim elementima za učitelja, učenika, Tesar, bravar, tehničar, arhitekta, Matematika, umjetnika, obrtnika i dizajnera.Zašto odabrati skup kompasa Unjoo : . 1.Savršen poklon za školsku djecu. 2.Set alata za crtanje geometrije za učenike različitih razreda škole. 3.Lako ponijeti sa sobom u učionicu i pohraniti u razredu i kod kuće.Zašto odabrati skup kompasa Unjoo : . 1.Savršen poklon za školsku djecu. 2.Set alata za crtanje geometrije za učenike različitih razreda škole. 3.Lako ponijeti sa sobom u učionicu i pohraniti u razredu i kod kuće.Zašto odabrati skup kompasa Unjoo : . 1.Savršen poklon za školsku djecu. 2.Set alata za crtanje geometrije za učenike različitih razreda škole. 3.Lako ponijeti sa sobom u učionicu i pohraniti u razredu i kod kuće.Zašto odabrati skup kompasa Unjoo : . 1.Savršen poklon za školsku djecu. 2.Set alata za crtanje geometrije za učenike različitih razreda škole. 3.Lako ponijeti sa sobom u učionicu i pohraniti u razredu i kod kuće.

אודות המוצר

מבצעים דומים

מידע על חדשות

ההנחות וההצעות הטובות ביותר עבור המבקרים שלנו. אתם מוזמנים לקבל את כל ההצעות החדשות לפני כולם.